skip to Main Content
Historie

In 2000 is zaakvoerder Jean De Smet gestart met de verdeling van groenten en fruit aan de horeca en grootkeukens. Wat begon als een droom is uitgegroeid tot een ware familiale onderneming. Elke dag opnieuw blijven wij met ons hele team streven naar de beste kwaliteit en service voor onze klanten.

Hierin proberen we ons reeds 18 jaar te onderscheiden. Ondertussen hebben wij ons dan ook gespecialiseerd in de levering van groenten, fruit, voorgesneden groenten, verse fruitsalades en  diepvriesproducten voor uw zaak!

Onze groothandel is gelegen op de vroegmarkt van Brussel (MABRU). Dagelijks kopen wij onze producten aan op Belgische veilingen en het Europees importcentrum voor groenten en fruit. Hierdoor kunnen wij garant staan voor de versheid van uw producten.

Ons huidig clienteel bestaat vooral uit restaurants, hotels, grootkeukens, groentewinkels, scholen, rusthuizen, bakkerijen, slagerijen, broodjeszaken enz. Ook u bent welkom bij ons! Vraag gerust een gratis proefbox aan en maak kennis met de kwaliteit van onze producten.

Onze Missie

Jean De Smet is dagelijks op weg in Brussel en Vlaanderen om de horeca en grootkeukens te helpen bij de voorziening van hun groenten en fruit. Onze klanten kunnen elke dag rekenen op onze service en worden steeds bijgestaan in hun aankoopproces door Jean of zijn dochten Bo. Door enkel te werken met de meest kwalitatieve producten op de markt dragen wij rechtstreekst bij aan de gezondheid van de bevolking.

Gratis proefbox aanvragen
Back To Top